Početna Blog Vijesti Slavimo i nagrađujemo!

Slavimo i nagrađujemo!

Vrijeme potrebno za čitanje... otprilike 3 min

Dragi naši!

Slavimo 15. rođendan ALPHA-M.

ALPHA-M računala počela su s radom 11.11.2003. Nalaze se u Križanićevoj 25 u Varaždinu. Moderan je to i prostran prostor sa vlastitim velikim i moderno uređenim parkingom, pravim velikim servisom i najvažnije od svega ugodnim ambijentom za naše kupce. Zaposleno nas je sedmero.

Prioritet nam je zadovoljstvo naših kupaca kojima nudimo 100% garanciju na uslugu i robui, te sve eventualne probleme rješavamo u najbržem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo.

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Na sva pitanja dajemo odgovore u najkraćem roku te ponude i savjete dajemo bez obveze na kupovinu. Cijene i karakteristike računala prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Nudimo besplatnu dostavu, montažu i konfiguraciju ALPHA-M računala te prijenosnih računala. Ako nešto nemaju na zalihi... imat će u najbržem roku i za sve su dogovore uvijek.

Posebnost je što Vam nude popravak računala bez da izlazite iz svoga doma... prvi online servis računala... www.popravi.me

Hvala svima koji su nam poklonili povjerenje. Veselimo se novim izazovima u rješavanju Vaših računalnih potreba i problema.

Ekipa ALPHA-M

Ovom prigodom započinjemo veliki nagradni natječaj u čak pet krugova sa vrijednim nagradama.

U prvom krugu darujemo čak pet kompleta nagrada. Dakle... šanse su vam velike!

Da biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je da lajkate post sa trenutnom nagradom na našem facebook profilu i u komentaru napišete svoje mišljenje o nama.

Bili bismo zahvalni da podijelite ovu informaciju sa prijateljima i označite ih u komentaru da i oni mogu sudjelovati... ako žele

Možete i lajkati naš fejs ... ako još niste.

Nagrade:

https://alpha-m.hr/white-shark-gamerski-mis-gm-1603-genghis-khan-bijeli-4800-dpi-08-genghis-khan-white-proizvod-50300/

https://alpha-m.hr/white-shark-podloga-za-mis-40x30cm-mp-1898-energy-gorger-08-mp-energy-proizvod-86394/

+ White Shark majica

+ White Shark platnena vrećica.

Dobitnike prvog kruga ćemo odabrati nasumičnim izborom 17.11.2018.
Pravila sudjelovanja: https://alpha-m.hr/pravila-nagradnih-natjecaja/

Sretno!

Moglo bi vas zanimati i...