Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Čišćenje prašine u sustavu hlađenja

23,23  (175,03 kn)

Kartice jednokratno 23,70 €
Kartice 2-12 rate 24,71 € / već od 2,00 €/mj
Kartice 13-24 rate 25,81 € / već od 1,04 €/mj

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU ciscpras Kategorija

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr

Besplatna dostava za narudžbe iznad 106,18 EUR/800 kn

Podržani načini plaćanja:

Opis proizvoda

Velik problem za današnja računala, posebice prijenosna, predstavlja visoka temperatura. Kao korisnik možete najviše utjecati na to. Posebnu pozornost obratite zagrijavanju Vašeg stolnog ili prijenosnog računala. Primijetite li da se grije više od uobičajenog ili se počne gasiti u radu… odmah reagirajte. Najčešće je problem u začepljenom sustavu hlađenja. Većinom je uzrok tomu korištenje prijenosnika u prašnjavim prostorima ili čuvanjem na deki tijekom rada. Prijenosnik je poput usisavača i samim time znadete kako unutrašnjost može izgledati. Veliku većinu prijenosnika potrebno je potpuno rastaviti da bi se došlo do sustava hlađenja i preporučamo da se ne upuštate u taj posao (osim ako ste posve sigurni da znadete što radite) jer na taj način možete napraviti veliku štetu na uređaju.

U cijenu je uračunato:

  • čišćenje sustava hlađenja od prašine
  • zamjena termo vodljive paste
  • zamjena termalnih jastučića – ukoliko je potrebno
Prijenosnici su kao usisavači.

Po cijeni od 175 Kn nudimo Vam pomoć da taj posao odradimo mi. Pritom zamijenimo i termo vodljivu pastu koja služi kao veza između hladnjaka i procesora osiguravajući najbolju odvodnju topline. Kvaliteta termo vodljive paste je također bitna i pritom koristimo iznimno kvalitetnu pastu.

Stranka sama rastavljala prijenosnik i mijenjala termovodljivu pastu. Sve bi to bilo u redu da je nazad zašara􀀁la hladnjak na procesor i da je znala sve staviti skupa.
"Ubojica prašine"

Na uslugu čišćenja dajemo Vam 100% jamstvo zadovoljstva… ili vraćamo novac.

Prijavite računalo/uređaj na servis i pošaljite ga k nama

U najbržem roku ćemo organizirati dostavnu službu i preuzeti računalo ili prijenosnik u Vašem domu. Ukoliko je isplativo (da… nećemo Vam uljepšavati i pričati priće) računalo ćemo popraviti i vratiti ga na Vašu adresu. Jamčimo da će raditi bolje nego kad je bilo novo!

Rješavamo Vas svih kvarova stolnih ili prijenosnih računala, čistimo ih od virusa i nametnika te vršimo nadogradnje.

Zašto Alpha-M?

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak dajemo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i optimalne opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima. Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa…