Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Kako se riješiti neželjenih reklama?

Svakodnevno se susrećete sa reklamama koje vas nerviraju, stalno iskaču nekakvi prozori i zagorčavaju vam život. Danas je gotovo nemoguće pronaći bilo kakav sadržaj na Internetu, a da nije krcat reklamama kojih je više nego sadržaja.

Donekle… tu je moguće da si olakšate život i učinite surfanje barem malo ugodnijim. Najlakši način, i jedan od najboljih, je i najjednostavniji… instalirate Brave preglednik.

Toplo preporučam da se pokušate odviknuti od Google Chrome preglednika.

Brave je preglednik koji najmanje zadire u Vašu privatnost i to je njegova najveća prednost.

Osim zaštite vaše privatnosti… brži je od Chrome-a (navode do 3X), troši manje računalnih resursa i samim time baterija na prijenosniku dulje traje.

Brave ima u sebi ugrađen izvanredan blokator skočnih prozora i reklama. Od sad možete gledati Youtube bez dosadnih reklama koje stalno i iznova iskaču i ne možete iz inaće izbjeći. Imajte u vidu da ne blokira sve reklame kod servisa za besplatno gledanje online filmova i serija… no… značajno smanjuje njihov broj.

Jedan program koji je rješenje za većinu online glavobolja!

Dodaci za Google Chrome i Firefox

Ipak ste odlučili da nastavite koristiti Google Chrome… nema zime… postoji dodatak Adblock for Youtube koji u sekundi preskače reklame na Youtube-u. Nije savršeno izvedeno kao kod Brave preglednika (kod kojeg se reklame uopće ne pokazuju)… no… značajno pomaže.

Google Chrome nema u sebi ugrađen blokator skočnih prozora i tu preporučam AdBlock… imajte u vidu da ako ga koristite… online servisi za besplatno gledanje serija i filmova ne budu radili.

Prva pomoć za roditelje!

Roditelji… za vas imamo odlične vijesti… nema više reklama na Youtube-u… na mobitel instalirajte Youtube kids aplikaciju ili na računalu posjetite https://www.youtubekids.com/ 

Provjereno i jednostavno i nema više nepotrebnih dodatnih glavobolja!

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr