Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Molimo Vas za pomoć!

Vrijeme potrebno za čitanje… 10 min

 

Našoj Anji, koja Vas svakodnevno dočekuje svojim osmijehom i vedrinom, je hitno potrebno liječenje i molimo Vas da ako možete izdvojite makar i 10 kuna i sudjelujete u akciji prikupljanja sredstava za liječenje. Svaka kuna je dobrodošla i ne postoji premalen iznos koji možete uplatiti.
prenosimo Vam njenu zamolbu:

Trebam vas dragi prijatelji i poznanici…
Neki od vas znaju za moju borbu i teškoće sa kojima se suočavam, a ostali koji niste upućeni ovim ću vam putem podijeliti tek skroman sažetak svoje priče.

Na slici sam ja… Anja Pšag. Imam 28 godina.
Uvijek vedra i nasmijana djevojka koja je uživala u životu punim plućima.
Planinarenje, priroda, more, ples, život – to su moje ljubavi…

Već se više od godinu i pola borim sa bolešću zvanom algoneurodistrofija , poznatijom po skraćenici CRPS (RDS) koju sam dobila kao posljedicu rutinske operacije patele koljena. Bolest osim što degenerativno djeluje na strukture u operiranom koljenu ima i ozbiljne neurološke simptome, nalik onima koji boluju od multiple skleroze.

Moje svakodnevno funkcioniranje je tako jako narušeno. Što zbog neprestanih bolova 24/7 , veoma otežanog kretanja, gubitka ravnoteže, gubitka osjeta u nogama, pa do problema sa vidom, govorom, intenzivnim bolovima, oticanja nogu, otežanog pamćenja te drugim i svako malo novonastalim simptomima.
Uz sve ovo, moje tijelo je pod stalnim autoimunim napadom, te zbog pada imuniteta i ostalih nepoznatih uzroka krvna slika mi je toliko loša da mi je ozbiljno ugrožen život ukoliko ne krenem sa hitnim liječenjem.
Liječnici u Hrvatskoj nisu dovoljno ili bolje reći nisu uopće upoznati sa ovako rijetkim slučajem, te mi do kroz godinu i šest mjeseci nisu uspjeli pronaći adekvatnu terapiju kojom bi mi se na neki način olakšala situacija. Što zbog nedovoljne specijalizacije liječnika a još više zbog manjka njihovih interesa. Jednako tako i HZZO u mojem slučaju trenutno ne nudi ni jednu jedinu mogućnost bilo kakve potpore ili sufinanciranja dijela troškova iako smo članica EU.

Spletom okolnosti rješenje mojih zdravstvenih problema nudi mi „Vital Kliniken“ u Njemačkoj u Bad Driburgu kod neurokirurga specijaliziranog za rijetke neurološke bolesti Dr. med. Harald Bennefeld., sa kojim sam u kontaktu i koji vjeruje da bi mogao pravilno dijagnosticirati i eliminirati sve odnosno većinu infekcija i bolesti te tako doći do znatnog poboljšanja stanja organizma i naposljetku regresije osnovne bolesti.

Do sada sam pokušala sa svim mogućim rješenjima od klasične pa do alternativne tradicionalne biljne medicine ali bez pozitivnih rezultata.
Sve dok nisam po preporuci došla do dr. Bennefelda u Njemačkoj koji se susretao sa sličnim slučajevima te ih uspješno rješavao.

Naravno, u današnje vrijeme zdravlje je veliki luksuz. Tako će nažalost i moje liječenje predstaviti veliki financijski teret mojoj obitelji i meni. Da vam samo približim cijenu mojega zdravlja: cijena analize krvi koju sam iz Hrvatske poslala u Armin Labs u Augsburg u Njemačkoj iznosila je gotovo 1.000,00 € a jedan dan boravka u navedenoj klinici bez troškova lijekova koštat će me nešto manje od 300,00 €. Pretpostavka dr. Bennefelda je da bi moje liječenje moglo potrajati od 2-3 tjedna pa sve do 2 mjeseca.

Upravo zbog ovako skupe cijene zdravlja prisiljena sam JAVNO ZAMOLITI SVE LJUDE DOBRE VOLJE ZA FINANCIJSKU POMOĆ kako bih opet mogla hodati i normalno funkcionirati!
Također, stavljam se u vaše molitve koje su mi sada jako potrebne!
Termin početka liječenja znati ću uskoro ali planirano je početkom rujna.
Trošak će biti jako velik a liječnici u grubo procjenjuju oko 10.000,00€ pa i više. No detalje ću doznati tek početkom liječenja.
Detaljnije informacije oko vrste lijekova koji će se koristiti kao i duljina trajanja terapija znati ćemo tek kada dođem u kliniku.

Oduvijek sam bila izrazito pozitivna osoba puna životne snage i borbenoga duha te, uz vašu pomoć, neću ni sada dozvoliti da me ovo trenutno stanje liši mogućnosti da živim “normalan” život!

Zato trebam vas, dragi prijatelji da mi pomognete ostvariti moj jedini san, a to je PONOVO HODATI!
Uz vašu pomoć, može mi se vratiti predivan Božji dar, a to je život. Da ga živim i dalje punim plućima i srcem ispunjenim ljubavlju i dobrotom, te da vraćam svaku dobru riječ i namjeru koju sam i ja do sada dobivala od dragih ljudi koji me podržavaju kroz moju borbu.

Veliko hvala svima koji su mi do sada pomogli kao i onima koji će tek postati dio moje priče! ♥

Kroz humanitarnu kampanju možete me podržati i pratiti na:

https://igg.me/at/sHWL4GNZHPY

Račun za uplatu donacija:
Anja Pšag
Cestica 42 208
♥ Raiffeisen Bank tekući kunski rn.: HR1424840083232244573 (za fizičke osobe)
♥ Raiffeisen Bank devizni rn.: HR4824840083292149318 (devizne uplate)
♥ Raiffeisen Bank žiro rn.: HR6124840083116561721 (za pravne osobe)
♥ Donacije preko crowdfunding kampanje: https://igg.me/at/sHWL4GNZHPY
VAŽNO prilikom uplate: radi Porezne uprave potrebno je staviti u opis plaćanja doznaku: “humanitarna donacija” i pored Vaše “Ime i Prezime”.

Možete pomoći i dijeljenjem moje objave.
https://www.facebook.com/anja.psag.7/posts/918828861594174
Hvala od srca!

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr