Mi brinemo za Vaša računala!
Izbornik
Popravi.me Prijavi uređaj na servis
ServisonlinePrati u kojoj je fazi popravak tvog računala
Upišite broj radnog naloga Upišite lozinku
Provjeri je li gotovo
Katalog proizvoda

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

Početna Proizvodi Hardware Alpha-M računala

Alpha-M računala

Idealna računala za bezbroj namjena. Škola, posao, multimedija, zabava ili sve današnje zahtjevne igre... sve to odradit će nevjerojatno brzo i pouzdano. Spojite ih na najbolji monitor za Vaše oči... ili TV, ako poželite. Vrlo lako se nadograđuju i prilagođavaju Vašim potrebama i mogućnostima. Kućište je dimenzija koje najbolje odgovaraju željenoj i zadanoj namjeni.

Kao što ste primjetili... nismo napisali točne karakteristike računala. Razlog tome je jednostavan.

U ovih 16 proteklih godina... svako od preko 4000 sastavljenih ALPHA-M računala je individualno krojeno prema našim strankama. Pokazao se to kao najbolji recept. Time smo osigurali maksimalno zadovoljstvo i podršku za računala.

Kada zbrojite da besplatno sastavljamo računala i pripremamo za rad te benefite oko ostvarivanja jamstvenih prava (ne morate čekati dulje od jednog do dva dana da se riješi bilo koji problem) i drugih sitnica koje čine ukupnu sliku... jamčimo da će Vaša investicija biti najbolja.

Karakteristike:

 • Procesor (CPU) Intel ... toplo preporučamo i dugoročno je najbolji i najjeftiniji izbor
 • Matična ploča (MBO) ... ne pretjerujemo, stavljamo pouzdano i kvalitetno
 • Memorija (RAM) ... koliko je potrebno za željenu namjenu
 • Grafička kartica (VGA) ... integrirana ili dedicirana?  Zajedno ćemo odabrati najbolje za Vas.
 • Optički pogon (DVD R/W) ... neki još trebaju i slobodno spomenite da ubacimo... jeftino je.
 • Tvrdi disk (HDD) ili memorijski disk (SSD) ... SSD bude svakako... kapacitet ćemo dogovoriti, a HDD ... možemo ubaciti i njega kao "ormar"
 • Napajanje ... kvalitetno, teško, pouzdano i sa dovoljno snage u pričuvi, za eventualne buduće potrebe
 • Kućište ... kakvog god izgleda poželite... ali ne pretjerano skupo, jer... to je samo lim.

Sve izmjene i dopune su moguće. Obratite nam se sa Vašim željama za savjet i ponudu.

Imate li nedoumica? Pročitajte naš članak Kako odabrati i kupiti stolno računalo?

Pošaljite nam Vaše želje

Operativni sustav:

 • bez operativnog sustava ili sa njim. Možemo stavit i Linux Mint. Sve detalje ćemo utanačiti.

Jamstvo:

 • svaka ugrađena komponenta ima jamstva u trajanju definiranom od proizvođača
 • računalo je označeno jedinstvenim brojem i datumom sastavljanja
 • u našoj bazi čuvamo informacije o svim ugrađenim komponentama i njihove serijske brojeve. Sve je vezano uz Vaše ime i za ostvarivanje jamstva dovoljno je donijeti (ili poslati) samo računalo smiley
 • računala servisiramo sami u vlastitom servisu i u najbržem mogućem roku (najčešće je to jedan do dva radna dana)

Cijena:

- kada uračunate sve benefite koje nudimo... jamčimo Vam najbolju cijenu

Računala besplatno sastavljamo i pripremamo za rad!

Dodatne prednosti:

 • Rok isporuke jedan do dva radna  dana.
 • Stojimo na usluzi za sve izmjene i dopune prema Vašim željama.
 • Montaža je besplatna za radius do 15 km (od grada Varaždina) i obuhvaća puštanje računala u pogon te instalaciju kupljene periferije i printera.

Selidba podataka sa starih računala nije u cijeni.

ALPHA-M računala sastavljamo sami. Prije isporuke sva računala testiramo za rad sa najnovijim operativnim sustavima. Računalo možete sami otvarati i dograđivati jer ih ne zaključavamo lozinkama niti naljepnicama.

 

 

Nema proizvoda
Zatvori

Molimo vas podesite privole.

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ALPHA-M d.o.o. Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ALPHA-M d.o.o. funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako ih ALPHA-M d.o.o. koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

Google Analytics
Google Tag Manager

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu evidentiranja mojeg korisničkog računa, komunikacije i praćenja aktivnosti na web-stranici, te nagrađivanja vjernosti bodovima i nagrađivanje preporuka.

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu realizacije kupoprodaje artikala iz webshopa.

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu izravnih marketinških kampanja u kojima sudjeluje ili koje promovira ALPHA-M d.o.o. vezanim za slanje obavijesti o ponovnoj dostupnosti traženog artikla ili primjerene zamjene.

Izjavljujem da dajem ALPHA-M d.o.o. izričito ovlaštenje da me u gore navedenu svrhu kontaktira putem: pošte, elektroničke pošte, telefona, sms-a
Svjestan/na sam kako imam pravo u svakom trenutku povući svoju privolu. Povlačenje privole u svakom trenutku mogu izvršiti jednostavnim mail-om upućenom ALPHA-M d.o.o. na adresu: info@alpha-m.hr, u kojem mora biti sadržana izjava o povlačenju privole za obradu osobnih podataka, bez posebnih obrazloženja.
Ova privola vrijedi do mog povlačenja te pristajem da ALPHA-M d.o.o. obrađuje moje gore navedene osobne podatke u opisane svrhe sve dok ju ne obavijestim drugačije povlačenjem privole.
Razumijem kako imam pravo na pristup osobnim podacima, ograničenje obrade te ispravak i brisanje osobnih podataka. 
Upoznat sam kako mi je više informacija dostupno u „Politici privatnosti“ objavljenoj na web stranici: www.alpha-m.hr.