Mi brinemo za Vaša računala!
Izbornik
Popravi.me Prijavi uređaj na servis
ServisonlinePrati u kojoj je fazi popravak tvog računala
Upišite broj radnog naloga Upišite lozinku
Provjeri je li gotovo
Katalog proizvoda
Oznake
Proizvođač
Tip Procesora
Proizvođač grafičkog čipa
Model grafičke
Operativni sustav
Cijena

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

Početna Proizvodi Hardware Alpha-M računala

Alpha-M računala

Idealna računala za bezbroj namjena. Škola, posao, multimedija, zabava ili sve današnje zahtjevne igre... sve to odradit će nevjerojatno brzo i pouzdano. Spojite ih na najbolji monitor za Vaše oči... ili TV, ako poželite. Vrlo lako se nadograđuju i prilagođavaju Vašim potrebama i mogućnostima. Kućište je dimenzija koje najbolje odgovaraju željenoj i zadanoj namjeni.

Kao što ste primjetili... nismo napisali točne karakteristike računala. Razlog tome je jednostavan.

U ovih 16 proteklih godina... svako od preko 4000 sastavljenih ALPHA-M računala je individualno krojeno prema našim strankama. Pokazao se to kao najbolji recept. Time smo osigurali maksimalno zadovoljstvo i podršku za računala.

Kada zbrojite da besplatno sastavljamo računala i pripremamo za rad te benefite oko ostvarivanja jamstvenih prava (ne morate čekati dulje od jednog do dva dana da se riješi bilo koji problem) i drugih sitnica koje čine ukupnu sliku... jamčimo da će Vaša investicija biti najbolja.

Karakteristike:

 • Procesor (CPU) Intel ... toplo preporučamo i dugoročno je najbolji i najjeftiniji izbor
 • Matična ploča (MBO) ... ne pretjerujemo, stavljamo pouzdano i kvalitetno
 • Memorija (RAM) ... koliko je potrebno za željenu namjenu
 • Grafička kartica (VGA) ... integrirana ili dedicirana?  Zajedno ćemo odabrati najbolje za Vas.
 • Optički pogon (DVD R/W) ... neki još trebaju i slobodno spomenite da ubacimo... jeftino je.
 • Tvrdi disk (HDD) ili memorijski disk (SSD) ... SSD bude svakako... kapacitet ćemo dogovoriti, a HDD ... možemo ubaciti i njega kao "ormar"
 • Napajanje ... kvalitetno, teško, pouzdano i sa dovoljno snage u pričuvi, za eventualne buduće potrebe
 • Kućište ... kakvog god izgleda poželite... ali ne pretjerano skupo, jer... to je samo lim.

Sve izmjene i dopune su moguće. Obratite nam se sa Vašim željama za savjet i ponudu.

Imate li nedoumica? Pročitajte naš članak Kako odabrati i kupiti stolno računalo?

Pošaljite nam Vaše želje

Operativni sustav:

 • bez operativnog sustava ili sa njim. Možemo stavit i Linux Mint. Sve detalje ćemo utanačiti.

Jamstvo:

 • svaka ugrađena komponenta ima jamstva u trajanju definiranom od proizvođača
 • računalo je označeno jedinstvenim brojem i datumom sastavljanja
 • u našoj bazi čuvamo informacije o svim ugrađenim komponentama i njihove serijske brojeve. Sve je vezano uz Vaše ime i za ostvarivanje jamstva dovoljno je donijeti (ili poslati) samo računalo smiley
 • računala servisiramo sami u vlastitom servisu i u najbržem mogućem roku (najčešće je to jedan do dva radna dana)

Cijena:

- kada uračunate sve benefite koje nudimo... jamčimo Vam najbolju cijenu

Računala besplatno sastavljamo i pripremamo za rad!

Dodatne prednosti:

 • Rok isporuke jedan do dva radna  dana.
 • Stojimo na usluzi za sve izmjene i dopune prema Vašim željama.
 • Montaža je besplatna za radius do 15 km (od grada Varaždina) i obuhvaća puštanje računala u pogon te instalaciju kupljene periferije i printera.

Selidba podataka sa starih računala nije u cijeni.

ALPHA-M računala sastavljamo sami. Prije isporuke sva računala testiramo za rad sa najnovijim operativnim sustavima. Računalo možete sami otvarati i dograđivati jer ih ne zaključavamo lozinkama niti naljepnicama.

 

 

Filtriranje
Pronađeno 2 proizvod/a
Sortiranje
Zatvori

Molimo vas podesite privole.

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ALPHA-M d.o.o. Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ALPHA-M d.o.o. funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako ih ALPHA-M d.o.o. koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

Google Analytics
Google Tag Manager

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu evidentiranja mojeg korisničkog računa, komunikacije i praćenja aktivnosti na web-stranici, te nagrađivanja vjernosti bodovima i nagrađivanje preporuka.

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu realizacije kupoprodaje artikala iz webshopa.

Odabirom kvačice u donjem polju izričito dajem svoju privolu da ALPHA-M d.o.o., Križanićeva 25, 42000 Varaždin, OIB: 65930132685, kao Voditelj obrade, obrađuje moje osobne podatke koje sam naveo u prijavi i registraciji na web stranici, u svrhu izravnih marketinških kampanja u kojima sudjeluje ili koje promovira ALPHA-M d.o.o. vezanim za slanje obavijesti o ponovnoj dostupnosti traženog artikla ili primjerene zamjene.

Izjavljujem da dajem ALPHA-M d.o.o. izričito ovlaštenje da me u gore navedenu svrhu kontaktira putem: pošte, elektroničke pošte, telefona, sms-a
Svjestan/na sam kako imam pravo u svakom trenutku povući svoju privolu. Povlačenje privole u svakom trenutku mogu izvršiti jednostavnim mail-om upućenom ALPHA-M d.o.o. na adresu: info@alpha-m.hr, u kojem mora biti sadržana izjava o povlačenju privole za obradu osobnih podataka, bez posebnih obrazloženja.
Ova privola vrijedi do mog povlačenja te pristajem da ALPHA-M d.o.o. obrađuje moje gore navedene osobne podatke u opisane svrhe sve dok ju ne obavijestim drugačije povlačenjem privole.
Razumijem kako imam pravo na pristup osobnim podacima, ograničenje obrade te ispravak i brisanje osobnih podataka. 
Upoznat sam kako mi je više informacija dostupno u „Politici privatnosti“ objavljenoj na web stranici: www.alpha-m.hr.