Mi brinemo za Vaša računala!
Izbornik
Popravi.me Prijavi uređaj na servis
ServisonlinePrati u kojoj je fazi popravak tvog računala
Upišite broj radnog naloga Upišite lozinku
Provjeri je li gotovo
Katalog proizvoda
Proizvođač

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

Početna Proizvodi Hardware Lenovo reThink :-)

reThink :-)

Lenovo je osmislio kampanju kojom "recikliraju" računala. Povrh tvorničkog jamstva, po izvanrednim cijenama možete kupiti vrhunska računala. Tek pokoja i jedva vidljiva ogrebotina je vidljiva. Nakon para dana uporabe bit će neprimjetljivo.

Sva računala dolaze sa licenciranim operativnim sustavom.

Radi se o robi koja dolazi od tvorničkog viška, otkazanih narudžbi, izložbenih modela, prebacivanje sa jednog skladišta u drugo i sl. Tvornički je obnovljena, ispravna, istestirana po rigoroznim pravilima Lenovo-a te originalno zapakirana sa svom pripadajućom dokumentacijom od strane Lenovo-a.

Dijele se na Gold, Silver i Bronze. Modeli sa oznakom Gold su u besprijekornom stanju. Bronze je oznaka za modele sa ponekom sitnom ogrebotinom na kućištu. Svi modeli su za strana tržišta no tipkovnice su im naknadno lokalizirane.
Ekrani i baterije su u savršenom stanju.

>> Preporučamo da prije isteka tvorničkog jamstva doplatite i produljite jamstvo na dodatne dvije ili tri godine. To možete učiniti na ovoj adresi. Ovdje se: 1. registrirate kao kupac 2. upišete serijski broj računala 3. registrirate kupljeno računalo i priložite kopiju računa 4. kroz nekoliko dana će se redovno jamstvo od jedne godine provesti kroz Lenovo sustav 5. produljite jamstvo na dodatnih jednu, dvije ili tri godine i platite kreditnom karticom

Ovdje možete provjeriti status jamstva.

Filtriranje
Pronađeno 59 proizvod/a
Sortiranje

1 2 3 4