Mi brinemo za Vaša računala!
Izbornik
Popravi.me Prijavi uređaj na servis
ServisonlinePrati u kojoj je fazi popravak tvog računala
Upišite broj radnog naloga Upišite lozinku
Provjeri je li gotovo
Katalog proizvoda

Reballing (BGA popravak)

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

Reballing (BGA popravak)

Šifra: reballing
Kartice jednokratno 510,20 kn
Kartice 2-12 rate 531,91 kn / već od 44,33 kn/mj
Kartice 13-24 rate 555,56 kn / već od 23,15 kn/mj
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 bodova u programu vjernosti
Besplatna dostava za narudžbe iznad 800 kn

Podržani načini plaćanja:

  • ONLINE PLAĆANJE KARTICAMA NIJE MOGUĆE...Hvala na razumijevanju.
  • Istaknuta cijena je za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticama u trgovini: Maestro/Master-Card i Visa
  • Gotovinom pri preuzimanju
  • Internet bankarstvom
  • Karticama u trgovini jednokratno ili na rate
Preporuči ovaj proizvod prijateljima, a mi ćemo te za to nagraditi!
Opis

Tijekom godina proizvođači prijenosnika su u procesu proizvodnje bili primorani izbaciti olovo koje se koristilo prilikom spajanja elektroničkih komponenti na tiskane pločice i od 01.07.2006. u Europskoj uniji je gotovo potpuno zabranjena proizvodnja i uvoz elektroničkih komponenti koje sadrže olovo i još mnoge štetne kemijske spojeve. Zabrana i prestanak uporabe tih štetnih tvari jedan je od uzroka slabije kvalitete spojeva u procesu spajanja elektroničkih komponenti, prvenstveno procesora i čipova, na tiskane pločice. Proces se izvodi tzv. BGA tehnologijom (ball grid array). Sve manje dimenzije prijenosnika i niža cijena razlog su i slabije konstrukcije kućišta računala. Na taj način prilikom prenošenja prijenosnika dolazi do savijanja matične ploče te do prekidanja veza između pojedinih elektroničkih komponenti, zbog gore navedenog razloga slabije elastičnosti vezivih materijala.

Obukom naših djelatnika i nabavkom BGA stanice za popravak ALPHA-M računala započela je prekretnicu u uslugama servisa računala na području Varaždinske županije.

       
       
           

Uredili smo novi, najmoderniji servisni prostor u kojem naši elektroničari mogi nesmetano obavljati popravke.

Obratite nam se bez obveze, dijagnoza je besplatna. Usluga popravka prijenosnog računala reballingom košta 500 Kn sa PDV-om. Na obavljeni posao dajemo jamstvo od 6 mjeseci.

Isprintaj artikl
Mi brinemo za Vaša računala!

Zašto Alpha-M?

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak dajemo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i optimalne opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima. Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa...

Upoznaj nas bolje

Besplatna dijagnoza kvara računala 100% jamstvo i garancija zadovoljstva Besplatna i brza dostava Mogućnost plaćanja na rate 17 17 godina Vama na usluzi Preporuči Alpha M i zaradi