Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Šarafi koji nedostaju

Vrijeme potrebno za čitanje… 1 min

 

Unatrag par godina počeli smo se susretati sa jednim, naizgled, bizarnim problemom. Sve bi to možda mogli i zaboraviti te “pomesti pod tepih” da to nismo mi. Koristim zato ovu prigodu da Vam ukažem na taj problem.

Obratite posebnu pozornost na stražnjicu Vašeg prijenosnika!
Pogledajte odmah sad i nemojte to odgađati za kasnije.

Neovisno o proizvođaču prijenosnika radi se o masovno raširenom problemu za koji, nažalost, velika većina Vas nije ni svjesna.

O čemu se radi?

Već nakon nekoliko mjeseci nakon kupovine prijenosnika vijci se olabavljuju i to posebice u predjelu gdje su najvažniji. Ako okrenete prijenosnik naopako i “bacite pogled” na stražnju stranu… obratite posebnu pozornost na vijke u gornjem lijevom i desnom uglu. Ti vijci drže nosače gornjeg poklopca prijenosnika u kojem se nalazi i ekran. Mehanička naprezanja na tom su djelu iznimno velika i ukoliko na tom dijelu nedostaje vijak ili vijci… pitanje je dana kada će nastati, ponekad i nepopravljiva, šteta na Vašem prijenosniku. Bez vijaka će puknuti plastike kućišta a trošak popravka najčešće košta od 500 kn na više jer je potrebno zamijeniti dijelove kućišta. Naravno… govorimo o originalnim dijelovima od proizvođača. Kemija i uradi sam su mogući i u tim slučajevima… no prijenosnik više nikad neće izgledati isto.

Uzmite precizan križni odvijač i pritegnite sve vijke.

Ako vijci nedostaju… posjetite nas. Imamo ih mi!
Javite nam se sa komentarom ako smo Vam pomogli.

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr