Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Sound Cube Mobile MSC-220 IONIK

Vrijeme potrebno za čitanje… 4 min

 

Ovom prilikom odlučili smo sa Vam podijeliti dojmove o zvučnicima. Nisu to bilo kakvi zvučnici već nešto nevjerojatno dobro u malenom pakiranju. Radi se o zvučnicima njemačkog proizvođača IONIK.

Izrada
Metalno kućište, iznimno čvrste i robusne konstrukcije. Od prve ostavlja dojam kvalitete.

Karakteristike
Kod zvučnika uvijek treba gledati na pravu muzičku snagu ilitiga RMS. Zvučnici MSC-220 imaju snagu od 30 W RMS-a. Dobro ste pročitali. Daljinski upravljač dolazi u kompletu. Korisnici tableta ili smartfona bit će zadovoljni jer u kompletu dolazi i stalak za iste.

Instalacija
Dolaze čvrsto zapakirani u kutiji i obloženi stiroporom. Na izvor zvuka se spajaju putem 3.5 mm priključka. Strujni ispravljač je zaseban i povezuje se na zvučnike. Gumb za paljenje zvučnika se nalazi na stražnjoj strani zvučnika. Na daljinskom upravljaču nalaze se tipke kontrole glasnoće i basa, mute tipka te gumb za paljenje.

Kvaliteta zvuka
Zvuk je nevjerojatan. Kada ih povežete na kvalitetan izvor zvuka i pustite kvalitetan sadržaj… pripremite se na veliko iznenađenje. Stalno ćete tražiti gdje se nalazi treći zvučnik i nećete vjerovati da ta dva malecka zvučnika mogu imati tako dobar i jak zvuk bez izobličenja.

Prednosti
kvaliteta zvuka
snaga
iznimno maleni
daljinski
metalni
jamstvo 2 g.
automatski se gase kad nema audio signala
Mane
gumbi na daljinskom bi trebali biti kvalitetniji
automatski se gase kad nema audio signala
ispravljač je vanjski
nisu predviđeni za montažu na zid
žice se ne mogu produžiti bez rezanja
Zaključak
Tražite zvučnike koji će imati izvanredan zvuk a cijenom su prihvatljivi i povrh toga maleni? Ne tražite dalje. Zvuk koji reproduciraju nadmašuje većinu zvučnika ugrađenih u današnje televizore i time možete vrlo jeftino i lako popraviti zvučnu kulisu u Vašem domu. Spojite ih na mobitel ili laptop i dobit ćete odličan audio sustav za uživanje u glazbi.

Vaš Matija ☮

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr