Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

Usluga spašavanja podataka – kategorija C

528,75 

Plaćanje karticama u trgovini
Kartice jednokratno 539,43 €

Kartice 2-12 rate 562,48 € / već od 46,83 €/mj
Kartice 13-24 rate 587,49 € / već od 24,46 €/mj

SKU recoverC Kategorija Oznaka

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr

Besplatna dostava za narudžbe iznad 106,18 EUR/800 kn

Podržani načini plaćanja:

Opis proizvoda

Spašavanje podataka – kategorija C

Obuhvaća fizičke kvarove za koje je neophodno otvaranje hard diska u čistoj komori, te fizički neispravne SSD diskove kao i sve one kvarove za koje je potreban duži vremenski angažman.

Besplatna dijagnostika

Napraviti ćemo besplatnu dijagnostiku na Vašem uređaju te vas informirati o mogućnostima spašavanja podataka i cijeni usluge.

Bez podataka – nema naplate

Poslujemo po principu No data – No pay, što znači da u slučaju nemogućnosti povrata podataka nemate financijskih obveza.

Fiksne i transparentne cijene

Cijene su fiksne prema kategorijama kvara te su javne i svima dostupne.

Bez skrivenih troškova

Naša snaga je naša transparentnost, kod nas nema iznenađenja i daljnjih neplaniranih troškova.

*Cijene usluga spašavanja podataka ne ovise o količini ili vrsti podataka, nego isključivo o kvaru na mediju. U cijenu nisu uračunati eventualno potrebni dijelovi (donor disk). Ako je medij otvaran ili je već pokušano spašavanje podataka dijagnostiku naplaćujemo u iznosu od 29,00 € / 218,50 kn Tečaj konverzije: 1EUR = 7,53450 kn

Hitne intervencije

U određenim slučajevima kada je potrebno što prije spasiti podatke sa neispravnog medija, kada je svaka minuta važna – DataSector nudi i dodatne usluge poput Hitne dijagnostike i usluge Non-Stop.

U nekim slučajevima i minute su bitne!
Kontakt 00-24 +385 98 952 2745

Na uslugu servisiranja dajemo Vam 100% jamstvo zadovoljstva… ili vraćamo novac.

Prijavite računalo/uređaj na servis i pošaljite ga k nama

U najbržem roku ćemo organizirati dostavnu službu i preuzeti računalo ili prijenosnik u Vašem domu. Ukoliko je isplativo (da… nećemo Vam uljepšavati i pričati priće) računalo ćemo popraviti i vratiti ga na Vašu adresu. Jamčimo da će raditi bolje nego kad je bilo novo! Rješavamo Vas svih kvarova stolnih ili prijenosnih računala, čistimo ih od virusa i nametnika te vršimo nadogradnje.

Zašto Alpha-M?

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak dajemo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i optimalne opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima. Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa…