O nama

ALPHA-M računala počela su s radom 11.11.2003. na adresi Meštrovićeva 4/II – Varaždin. U 30 kvadrata stana na 2. katu poslovali smo uspješno 3 godine. Krajem 2006. godine preselili smo u novi prostor u Križanićevoj 25 – Varaždin. Moderan je to i prostran prostor sa vlastitim velikim i moderno uređenim parkingom, pravim servisom i najvažnije od svega ugodnim ambijentom za naše kupce. Zaposleno nas je šestero.

Prioritet nam je zadovoljstvo naših kupaca kojima nudimo 100% garanciju te sve eventualne probleme rješavamo u najbržem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo.

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Na sva pitanja dajemo odgovore u najkraćem roku te ponude i savjete dajemo bez obveze na kupovinu. Cijene i karakteristike računala prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Nudimo besplatnu dostavu, montažu i konfiguraciju ALPHA-M računala te prijenosnih računala.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak stavljamo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i najoptimalnije opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima.

Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa…

U našem servisu u najbržem mogućem roku te po najpovoljnijim cijenama rješavamo Vas svih briga vezanih uz Vaša računala. Uklanjamo viruse i nametnike, rješavamo probleme s operativnim sustavima te spašavamo podatke zabunom obrisane ili nestale uslijed programskih grešaka.

Dijagnoza stanja računala je besplatna. Sve probleme rješavamo i na terenu.

Uredili smo velik i moderan servis.

Naš slogan i moto: Mi brinemo za Vaša računala!

Posebno se ponosimo našim sponzorstvima.

Uvijek smo otvoreni za nove ideje i projekte. Podržat ćemo ih u skladu s našim mogućnostima.

Neka od naših sponzorstva:


U veljači 2010. i 2011. organizirali smo humanitarnu akciju “Ostavite trag”. U obje akcije sakupili smo preko 10 000 kn koje smo donirali osmeročlanoj Obitelji Cepanec kao pomoć u izgradnji njihova doma.
U prosincu 2010. godine po 4. put smo sponzorirali najveći plesni spektakl u regiji Croatia open 2010. u organizaciji ŠPK Harmony. Radi se o jednom od 5 najjačih plesnih turnira u svijetu.
Pomogli smo ŠRK “Općine Cestica 1995” povodom obilježavanja 15. godišnjice rada i djelovanja.
Pomogli smo Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Ves i njihova natjecanja sa sprežnim špricama i osigurali dio nagrada za tombolu. Natjecanja su održana 4.07.2010. i 3.07.2011.
Sponzorirali smo nagrade za natjecanja motorista na 7., 8. i 9. međunarodnom moto susretu moto kluba Bombelles iz Vinice 2009., 2010. i 2011. godine.
Malim doprinosom, ali od srca, pomogli smo u organizaciji natjecanja Kup “Toplice 2009.” u organizaciji karate kluba AIK Varaždinske Toplice
Sponzori smo viceprvacima Hrvatske u standardnim plesovima – plesnom paru: Emini Mušanović i Patriku Majcenu.

 • Zadovoljstvo nam je što po drugi put sponzoriramo međunarodno plesno natjecanje Croatia open 2008. Organizator je ŠPK Harmony iz Varaždin. Mjesto održavanja – dvorana Graberje Varaždin.
 • U studenom 2008. sponzorirali smo projekt BRLJAK SMS čiji je autor Marko Brljak, student četvrte godine na Fakultetu organizacije i informatike, Varaždin.  Radi se o izvanrednom programu za slanje besplatnih SMS poruka putem Interneta. Projekt vrijedan pažnje i program kojeg svakako morate isprobati. http://brljaksms.pondi.hr/
 • U velikoj akciji Ostavite trag u veljači 2008. smo skupili oko 5000 kn i darovali obitelji Auguštanec iz Ivanca. Od svakog prodanog prijenosnog i stolnog računala izdvojili smo 100 kn. Kupcima smo zauzvrat poklonili multimedijalni CD sa zbirkom pjesama čiji je autor Lenko Miletić.
 • U prosincu 2007. sponzorirali smo CROATIA OPEN – međunarodno plesno natjecanje održano u dvorani Graberje u Varaždinu. Organizator je ŠPK Harmony.
 • U velikoj akciji Ostavite trag u veljači 2007. smo skupili 5000 kn za kupovinu prijenosnog računala našem dragom sugrađaninu Miletić Lenku. Svaki kupac ALPHA-M računala i Acer prijenosnika sudjelovao je u ovoj akciji tako da smo od svakog kupljenog računala izdvojili iznos od 100 kn. U akciji su nam pomogli i Radio Varaždin, Večernji list i Varaždinske vijesti koji su medijski popratili akciju te Udruga katoličke mladeži varaždinske županije i naši kupci koji su svoje priloge ostavili u za to postavljenoj kasici. Kupcima smo zauzvrat poklonili multimedijalni CD sa zbirkom pjesama čiji je autor Lenko
 • Sponzori smo glazbene radionice Društva Naša djeca Varaždin. Donirali smo im sredstva za kupovinu gitare. Na čelu radionice je g. Damir Tomičić kojem se ujedno i zahvaljujemo na ustupanju prava na korištenje autorske skladbe Few More Steps – Invisible wounds.
 • U prosincu 2007. sponzorirali smo CROATIA OPEN – međunarodno plesno natjecanje održano u dvorani Graberje u Varaždinu. Organizator je ŠPK Harmony Varaždin.
 • 3. otvoreni zimski turnir u malom nogometu PAN ITD kup Lepoglava 2007. je počeo. Stranice turnira izrađuje i održava ekipa ALPHA-M.
 • Sponzorirali smo dio iznosa prilikom kupovine računala za opremanje fotogrupe Osnovne škole Vidovec.
 • Sponzorirali smo malonogometnu ekipu ALPHA-M računala koja je na Regionalnom natjecanju je održanom početkom siječnja 2007. u dvorani Graberje osvojila nagradu za fair play.
 • Ponosni smo sponzor Bubnjarskog ansambla Rudiment. Izradili smo im Internet stranice te ih ujedno pratimo i pomažemo u skladu s našm mogućnostima. 
 • Sponzor smo Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin. Donirali smo računalo i pisać te ih dalje pratimo i pružamo potporu.
 • Službeni smo sponzor obilježavanja 370. obljetnice postojanja i djelovanja Gimnazije u Varaždinu u 2006. godini.
 • Jedan smo od sponzora Brdsko biciklističkog kluba “ASI” iz Varaždina.
 • Sponzorirali smo malonogometnu ekipu “Kneginečka hiža – ALPHA-M” koja je opravdala naše povjerenje i osvojila uspješno 4. mjesto u konkurenciji 24 ekipe. Regionalno natjecanje je održano početkom siječnja 2006. u dvorani Graberje.
 • U suradnji s Radio Varaždinom, povodom Božića, darovali smo računala za Osnovnu školu u Strmcu Podravskom koju pohađaju Romi. Naravno, preuzeli smo i brigu o navedenim računalima.
 • Udomili smo stranice Bubnjarskog ansambla Rudiment iz Varaždina.
 • Zaslužni smo za dio nagrada u tomboli na malonogometnom turniru u Župancu 14.8.2005.
 • Bili smo jedan od sponzora VIII. Državne smotre i natjecanja hrvatskih GLOBE škola koja se održala u Medicinskoj školi Varaždin, Varaždin, 30.6. – 02.7.2005.
 • Udruga ljubitelja malih životinja Lepoglava. Sponzorirali smo prvu izložbu malih životinja. Lepoglava – 11. i 12. prosinca 2004.
 • Mladom teniskom klubu po godini osnutka, no i po godinama trenera, izradili smo Internet stranice na kojima mogu oglašavati aktualne novosti te raditi arhivu članova. Posjetitelji mogu ostavljati svoje komentare tako da je omogućen međusobni kontakt i razmjena mišljenja. http://www.tk-varazdin1181.hr
 • Sponzorirali smo dio nagrada za Dječji karaoke show koji se je održavao u ožujku, travnju i svibnju 2004. godine.
 • S ciljem da povećamo informiranost članova i javnosti izradili smo Internet stranice za Fotoklub Varaždin.