Pravila nagradnih natječaja

1. PRAVILA NATJEČAJA „ALPHA-M 19. rođendan“
 

Kako sudjelovati:

  1. Da biste sudjelovali u izvlačenju potrebno je da u razdoblju od 16.11.2022. do 20.12.2022. ostvarite kupovinu putem web trgovine www.alpha-m.hr.

  2. Posjetite www.facebook.com/pomojojmjeri

  3. Objavili smo video o ovom natječaju https://bit.ly/19rodjendan i u komentar ispod videa napišete broj računa po kojem ste ostvarili kupovinu putem www.alpha-m.hr te komentar zašto biste baš Vi trebali osvojiti jednu od nagrada?

  4. Račun obavezno čuvajte kako bismo provjerili ostvarenu i prijavljenu kupovinu.

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „ALPHA-M 19. rođendan“  (u nastavku Natječaj) je ALPHA-M d.o.o. (u nastavku Organizator). Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe Organizatorovog asortimana i proslave 19 godina od osnutka tvrtke.

Članak 2.

2.1. Natječaj se održava od 16.11.2022. do 20.12.2022.

2.2. Natječaj se održava putem društvene mreže Facebook

2.2. Dobitnici natječaja će biti objavljeni po završetku izvlačenja 23.12.2021.

2.3. Dobitnici će biti odabrani nakon pregleda komentara… najkreativniji će biti najbolje nagrađeni.

2.4. Dobitnik koji je jednom odabran… eliminiran je iz daljnjeg odabira.

2.5. Jedan kupac može sudjelovati onoliko puta koliko ima različitih računa

Članak 3.

Pravila će biti objavljena na Facebook stranicama Alpha M d.o.o. http://www.facebook.com/pomojojmjeri i web stranici www.alpha-m.hr

Ukoliko želite (bili bismo zahvalni 😉… podijelite informaciju o natječaju sa prijateljima da i oni mogu sudjelovati ako žele. Možete i lajkati naš fejs… ako još niste. Dobitnika ćemo odabrati nasumičnim izborom.

Kako lajkati naš fejs profil:

 

Članak 4.

4.1. Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve osobe sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži “Facebook” (na web-stranici http://www.facebook.com).

4.2. Nagrada se preuzima osobno u našoj trgovini uz osobnu iskaznicu, a ime na njoj mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika. Organizator ima pravo na detaljniju provjeru poklapanja identiteta osvajača nagrade i podataka na osobnoj iskaznici.

4.3. Osobe mlađe od 16 godina mogu sudjelovati u Natječaju, ali nagradu mogu preuzeti samo uz prisustvo roditelja s osobnom iskaznicom.

Članak 5.

5.1. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike, u sljedećim slučajevima:

– ako sudionik prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke prilikom davanja suglasnosti,

– ako se sudionik koristi lažnim profilima i email adresama kako bi si povečao dodatne bodove prijave. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu nedopuštenog povečavanja broja bodova. Razlozi uključuju ali nisu ograničeni na: nepostojanje profil slike, premali broj prijatelja ili neodgovaranje na direktni upit u roku od 24 sata,

5.2. Svi sudionici koji su diskvalificirani ce biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji putem Facebook stranice

Članak 6.

U Natječaju ne mogu sudjelovati i osvojiti nagradu zaposlenici Organizatora sa svojom užom obitelji.

Članak 7.

Nagradu će osvojiti sudionici izvučeni putem nasumičnog odabira aplikacije i biti objavljeni na dan izvlačenja.

Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook stranicama https://www.facebook.com/pomojojmjeri  u roku od 24 sata nakon završetka kruga natječaja.

Dobitnik je suglasan da se njegovo ime objavi.

Članak 8.

8.1. Sudionici natječaja koji sudjeluju u ovom Natječaju nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od onih koje su objavljene i osvojene.

8.2. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se mogu prenijeti na drugu osobu po prihvatu nagrade.

Članak 9.

9.1. Nagrada se mora preuzeti u roku od 15 dana od objave pobjednika.

9.2. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora Natječaja prema dobitniku.

9.3. Nagradu šaljemo besplatno na adresu dobitnika ukoliko nije u mogućnosti osobno je preuzeti

Članak 10.

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u tom slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 11.

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 12.

12.1. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

12.2. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 13.

Glavni tumač ovog pravilnika je Organizator Natječaja.

Članak 14.

Ugovorne stranke su suglasne da će sve eventualne međusobne sporove proizašle iz ovog Pravilnika pokušati riješiti sporazumno, a ako to nije moguće, ugovaraju nadležnost Trgovačkog suda u Varaždinu.

Članak 15.

Sve sudionike natječaja pozvat ćemo da označe da im se sviđaju tj. lajkaju www.facebook.com/pomojojmjeri stranice. “Lajkanje” nije obavezno. Osobni podaci se neće koristiti ni za koju drugu namjenu. Sve ćemo zamoliti da podijele informaciju o natječaju sa prijateljima i označe ih u komentaru da i oni mogu sudjelovati… ako žele. Podjela (shareanje) nije obavezna.

 

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr