Mi brinemo za Vaša računala!       +385 42 312 003 ili  info@alpha-m.hr

DiSKOPi – eksterni tvrdi disk 1TB, USB 3.0, usluga podešavanja automatskog backupa u cijeni i besplatna dijagnoza stanja operativnog sustava, jamstvo 2 g.

66,00 

Plaćanje karticama u trgovini
Kartice jednokratno 67,33 €

Kartice 2-12 rate 70,21 € / već od 5,83 €/mj
Kartice 13-24 rate 73,33 € / već od 3,04 €/mj

SKU EXT1TBVE Kategorija

Pomoć i informacije

Slobodno nas nazovi na

+385 42 312 003

ili pošalji poruku na

info@alpha-m.hr

Besplatna dostava za narudžbe iznad 106,18 EUR/800 kn

Podržani načini plaćanja:

Opis proizvoda

Veseli nas da vam možemo ponuditi jedinstveni proizvod/uslugu na tržištu. Osmislili smo ga i temeljimo na preko dvadeset godina iskustva u radu sa računalima.
Ovaj odabir riješit će vas velikih briga i potencijalnih (prečesto i nerješivih) problema. Svi imamo na računalu podatke bez kojih ne želimo ostati… dokumenti, fotografije, video i sličan sadržaj. Ti podaci čuvaju uspomenu na trenutke koji su prošli i teško da je ikako moguće ponoviti ih.

Dovoljno je da zamislite scenarij da se računalo zarazi “krypto” virusom i… ostanete nepovratno bez svega, pokvari vam se disk u računalu… nehotice obrišete podatke… ukradu vam računalo…

Odabirom ovog tvrdog diska… uz njega dobivate i našu uslugu putem koje podešavamo automatsku izradu sigurnosnih kopija vašeg računala… povrh toga… besplatno i pregledavamo stanje Vašeg računala i rješavamo uočene probleme i/ili savjetujemo što činiti dalje.

Ukratko… bit’ ćete mirni 😉

Upute:

nakon što priključite tvrdi disk na slobodan USB priključak (za najveću brzinu preporučamo u USB 3.0 plave boje) otvorite Windows explorer i pokrenite na disku (pod nazivom Backup) prečac TeamViewer- POPRAVI.ME

Pokrenete TeamViewer- POPRAVI.ME (ikona poput ove s desne strane)

Prihvatite i potvrdno odgovorite na sva pitanja što Vas računalo pita.

Nazovite nas i pročitajte nam Vaš ID broj. Spojit’ ćemo se na Vaše računalo i podesiti automatski backup kompletnog računala na ovaj vanjski disk.

>> Usluga je besplatna jer posjedujete ovaj disk.
Preporučamo da ovaj disk uštekate na Vaše računalo jednom tjedno kako bi se izradio automatski backup i da biste bili bez brige od gubitaka podataka.
>> Besplatna je i dijagnoza stanja računala i operativnog sustava i osnovno (brzinsko) rješavanje uočenih problema.
www.popravi.me 042/312-003
PON-PET: 09 do 18 SUB: 08 do 13

Osmišljeno i sastavljeno:

ALPHA-M d.o.o. – 2023.
Križanićeva 25 – 42000 Varaždin
JAMSTVO NA UREĐAJ: 24 mjeseci

Ne odgovaramo za gubitak podataka. Imajte važne podatke najmanje na dva različita mjesta.

Zašto Alpha-M?

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak dajemo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i optimalne opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima. Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa…